Renovering

En lyckad renovering börjar alltid med grundlig planering innan hantverkarna sätter igång. Vi hjälper dig att formulera en tydlig vision av hur du vill leva och ser till att varje eluttag och list hamnar på rätt plats. Tillsammans hittar vi den balans mellan stil och funktion som kan förvandla ditt hem till en behaglig oas till både vardag och fest.

Vi kan hjälpa dig oavsett om du bara ska fräscha upp ett enskilt rum eller totalrenovera en hel bostad. Du väljer själv hur mycket stöd du vill ha i renoveringsprocessen – från att vi enbart tar fram förslag på styling och materialval till total projektledning. Vårt mål är att din renovering ska gå så enkelt och smidigt som möjligt och att du ska känna dig trygg i att du får det praktiska, stilsäkra hem du vill ha.

Planering

Planering

När du anlitar oss träffas vi först i bostaden eller lokalen som ska renoveras för ett grundligt planeringsmöte, så att vi kan få en uppfattning om känslan du vill skapa. Tillsammans tittar vi på inspirationsbilder och diskuterar färgval till stora ytor som golv och väggar. Efter mötet tar vi utifrån dina önskemål och behov fram en digital och/eller fysisk moodboard med bilder på möbler, material, textilier, armaturer och dekor. Moodboarden sätter tonen för hemmet och ger en visuell överblick av projektet. Vi tittar även på materialprover och går igenom inköpsställen.

Ritning

Ritning

I nästa skede tittar vi på hur du använder bostaden och hur vi kan förbättra den fasta inredningen för att möta dina behov i vardagen. Vi är experter på att identifiera problemområden och hitta smarta och unika lösningar utifrån de förutsättningar som finns i varje enskild bostad eller lokal. Utifrån din dröm och vår expertis tar vi fram en detaljerad ritning över varje enskilt rum som ska renoveras, plus en övergripande planlösning och elplanering. Vårt mål är alltid att göra ytan så funktionell och visuellt tilltalande som möjligt och du kan lita på att vi strävar efter perfektion i varje liten detalj.

Projektledning

Om du själv inte vill eller hinner styra upp den praktiska sidan av din renovering kan vi erbjuda full projektledning från planeringsstadiet tills det att rummet eller bostaden är klar för inflyttning. Förutom att vi tar fram nya ritningar och hjälper till med styling innebär det att vi köper in material, sköter kontakter med hantverkare och ser till att projektet fortlöper som det ska. Med tjugo års erfarenhet i inredningsbranschen har vi stor kunskap om olika material och kan göra träffsäkra rekommendationer baserat på dina behov. Vi har också ett stort leverantörsnätverk som ger oss en unik position när det gäller att hitta specifika möbler eller ovanliga material.

Följ oss på Instagram

Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild