Living

Inredningshjälp när du flyttar eller vill ge din befintliga bostad en makeover. När du flyttar in i en ny bostad har du chansen att skapa det hem du drömmer om från grunden. För att du ska trivas krävs inte bara att ytorna är funktionella och materialen lättskötta, men också att färger och inredningsdetaljer samspelar för att skapa en trivsam, smakfull helhet.

Med professionell inredningshjälp från af Segerstad Interiör kan du vara säker på att din lägenhet eller villa når sin fulla potential. Berätta för oss hur du vill leva och hur du vill bo, så tar vi hand om resten.

Vi kan assistera med mindre detaljer i ett enskilt rum eller ta ett helhetsgrepp på inredningen i hela bostaden. Kanske behöver du hjälp med att hitta den bästa platsen för din favoritsoffa eller vill ha förslag på enhetlig färgpalett och ny belysning. Oavsett storleken på jobbet prioriterar vi det som är viktigt för dig. Med färgval, möblering, textilier, ljussättning, konst och andra inredningsdetaljer skapar vi vackra miljöer som både speglar din personlighet och ger dig njutning och bekvämlighet i vardagen.

Så går det till

Så går det till

Först träffas vi för en ingående konsultation, då du berättar om dina behov och önskemål för bostaden. Vi tittar på inspirationsbilder och diskuterar små och stora detaljer, till exempel om du har någon favoritmöbel eller matta som du vill utgå ifrån när vi tar fram förslag på färger och inredning. Vi diskuterar också eventuella problemområden och hur vi kan maximera ytan i bostaden på bästa sätt. Konsultationen kan ske på plats eller någon annanstans om du ännu inte har fått tillträde till din bostad.

Moodboard

Moodboard

Efter det inledande mötet skapar vi en moodboard – antingen digital eller fysisk – utifrån dina preferenser, din budget och bostadens förutsättningar. En moodboard kan innehålla bilder på möbler, textilier, armaturer och dekor, samt i vissa fall materialprover. Moodboarden sätter tonen för hemmet och ger en visuell överblick av projektet. Du får också en lista på inköpsställen för den inredning som visas på moodboarden. Om du inte själv har tid eller möjlighet att inhandla inredningen kan vi dessutom köpa in och installera den åt dig.

Eftersom varje klient och bostad är unik ger vi alltid individuell offert på varje projekt.

Vi har ett grundläggande miljötänk som genomsyrar varje projekt. Begagnat-konceptet kan därför vara en viktig detalj när vi inreder hela hem, varför vi ser till att ständigt ha bra koll på utbudet i auktionshusen samt blocket. En liten detalj kan avgöra ett helt rums karaktär så inspireras gärna på https://www.blocket.se/inspiration/blocketdesign

Följ oss på Instagram

Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild