Homestyling

Inför försäljning av en lägenhet eller villa är det viktigt att visa varje yta från sin bästa sida. Möblering, färger, konst, krukväxter och andra inredningsdetaljer måste samspela för att hemmet ska kännas rymligt och fräscht.

För att potentiella köpare ska kunna leva sig in i hur det skulle vara att bo i bostaden krävs att inredningen är välkomnande och harmonisk men inte alltför personlig. Med professionell styling kan du lita på att ditt hem ger ett klockrent första intryck.

På af Segerstad vet vi hur man skapar en visuellt tilltalande interiör inför fotografering, visning och försäljning av en bostad. Vi har många års erfarenhet av professionell homestaging och homestyling och är experter på att hitta attraktiva lösningar utifrån varje rums unika förutsättningar. Med vår kunskap och känsla för design lovar vi att din bostad kommer att stå ut från mängden.

Att styla en bostad inför försäljning handlar inte bara om att ge ett trevligt intryck. Styling kan också locka fler intresserade köpare och leda till att du får ett bättre pris för din lägenhet eller villa vid budgivning, så investeringen betalar därför ofta för sig själv. Dessutom är homestaging en avdragsgill kostnad vid försäljning.

På af Segerstad arbetar vi med såväl privatpersoner som företag och mäklare i Stockholmsområdet. Vi erbjuder tre olika nivåer av homestyling beroende på om du bara behöver en enklare uppfräschning eller total möblering och inredning av en tom bostad eller lokal. I samtliga stylingpaket ingår en inledande konsultation där vi går igenom möblering samt kommer med tips och råd.

Homestyling BAS

Homestyling BAS

Med Homestyling BAS kikar vi på hur vi med enklare medel lockar fram de bästa sidorna med ditt hem. De vanligaste inredningsdetaljerna som vi kompletterar med är exempelvis krukväxter och snittblommor, ljus och ljusstakar, textilier såsom handdukar och plädar, konst och diverse inredningsdetaljer. Vid önskemål är vi även med vid fotografering för att aktivt jobba fram de bästa bilderna tillsammans med fotografen.

Homestyling MEDIUM

Homestyling MEDIUM

Med Homestyling MEDIUM tar vi ett mer övergripande tag över hemmet. Vi gör en fullständig genomgång av befintlig möblering, belysning, textilier, konst och detaljer. Komplettering av enstaka möbler såsom bord, stolar eller fåtöljer görs vid behov. Vi placerar om och sätter upp konst samt ser till att det finns detaljer vid fönstren.

Homestyling PREMIUM

Homestyling PREMIUM

Om ett hem står tomt kan vi erbjuda en total möblering med allt vad det innebär. Vi skapar då från grunden ett hem som lockar rätt köpare för att maximera priset vid försäljning.

Priset för Homestyling PREMIUM beräknas på antalet rum, typ av miljöer och antal kvm.

Följ oss på Instagram

Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild